Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: Будинок який не помічає відключень

Будинок який не помічає відключень 5 months 3 days ago #693510

• RadarHP54
  • RadarHP54's Avatar
  • Platinum Member
Минулої зими я вперше побачив, як виглядає будинок, що не реагує на відключення світла. Увечері вимкнули мережу — і нічого не змінилося. Світло не блимнуло, телевізор не вимкнувся, котел продовжував працювати, бойлер грів воду, а в розетках завжди була напруга. Спочатку здавалось, що це якась магія, але насправді це просто добре продумана система автономного живлення. Сучасні інвертори разом з акумуляторами та правильним налаштуванням дозволяють забути про існування центральної мережі як про єдине джерело. Я довго вибирав і врешті зупинився на рішенні, яке не потребує постійного втручання людини. Воно саме розподіляє навантаження, саме заряджається, коли є можливість, і саме захищає техніку від перепадів. Зараз, коли чую черговий прогноз про «можливі відключення», навіть не хвилююсь. Бо мій дім уже живе за іншими правилами — правилами енергетичної незалежності. Переглянути інформацію: biog.in.ua/energetychna-nezalezhnist-dlya-domu-ta-biznesu/ .
The administrator has disabled public write access.