Зазвичай ремонт асоціюється з купою пилу, брудними відрами та специфічним запахом фарби. Але цього разу я вирішив піти іншим шляхом і обрав рідкі шпалери. Працювати з цим матеріалом виявилося напрочуд легко та цивілізовано. Мені не потрібно було нарізати рулони, підганяти малюнок або клеїти стики, які з часом можуть розійтися. Все, що потрібно – це замісити готову суміш і нанести її шпателем. Процес нагадує роботу з декоративною штукатуркою, але значно простіший та швидший. Суміш від YURSKI має чудову пластичність, вона не обсипається і легко розтягується по поверхні. Головне, що я помітив – це економія часу. Мені не довелося вирівнювати стіни до ідеального нуля, адже текстура сама приховує дрібні тріщини та нерівності. Я заощадив не лише гроші на додаткових будівельних матеріалах, а й власні нерви, спостерігаючи за чистотою в кімнаті. Після завершення робіт мені не довелося змивати пил з підлоги протягом кількох днів, що є величезним плюсом для тих, хто живе у квартирі під час ремонту. Переглянути інформацію:
golossokal.com.ua/cikavo/aktsentna-stina...lni-chy-vitalni.html .